Random Article


Jon Bernthal is Marvel’s nieuwe Punisher in Daredevil Seizoen 2

 

1
Posted 09/06/2015 by

Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street) is Marvel‘s nieuwe Punisher. De Amerikaanse acteur, bekend van o.a. zijn rol als Shane in de eerste seizoenen van AMC’s The Walking Dead, zal de rol van Frank Castle spelen in het tweede seizoen van Daredevil op Netflix. Dat maakte Marvel zonet bekend.

Nadat zijn familie vermoord werd door de maffia, voert oorlogsveteraan Frank Castle een eenmansoorlog tegen de misdaad als The Punisher, één van Marvel’s beruchtste vigilantes en antihelden (alsook seriemoordenaars), The Punisher verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #129 uit 1974 en verscheen al in verschillende eigen reeksen. In live-action werd het personage al vertolkt door Dolph Lundgren, Thomas Jane en Ray Stevenson.

Veel is er nog niet bekend over de rol van The Punisher in het tweede seizoen van Daredevil, maar het staat vast dat zijn optreden de wereld van Matt Murdock (Charlie Cox) op zijn kop zal zetten. Traditioneel komen de Punisher en Daredevil immers niet zo goed overeen. Hun doel mag hetzelfde zijn, hun methodes zijn dat niet…

Daredevil seizoen 2 komt er in 2016 aan op Netflix. Hieronder kan je alvast het door The Punisher bewerkte logo bekijken.

daredevil-139350

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Dantonse

    Zelf heb ik nog nooit iets van zowel Daredevil (wel de serie uiteraard) als Punisher gelezen, maar met die vergelijking vanboven lijkt het me wel voorbestemd :p!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.