0
Posted 01/06/2015 by Arno in Comics
 
 

Winnaars Wedstrijd Amoras Deel 5 – Wiske

amorasft

Deze maand kwam het vijfde deel van Amoras in de winkelrekken te liggen, de re-imagining van Willy Vandersteens Suske & Wiske door Marc Legendre en Charel Cambré. De saga rond de donkere toekomst van het eiland Amoras donderde verder met alweer een geslaagd album met Wiske in een glansrol. Onze review kan je hier nalezen.

In samenwerking met de Standaard Uitgeverij/WPG Uitgevers, gaf Brainfreeze vijf exemplaren van de nieuwste Amoras deel 5 – Wiske weg. Gratis en voor niets!

Wat moest je doen om te winnen?

Ons vertellen welke andere Belgische stripheld(en) een Amoras/J.ROM-achtige make-over mocht krijgen en hoe dat precies in zijn werk zou gaan.

Winnaars

  • Rouches met de Rode Ridder in een Game of Thrones-sausje.
  • Arseface met Yoko Tsuno in een échte manga/sci-fi make-over.
  • Mirko di Wallenberg met een uitgebreide uitleg rond Jommeke als undercoveragent “Jomme” en zijn geheime liefde/partner Filiber.
  • TimothyVH met een inmiddels aan toverdrugs verslaafde Asterix en zijn dorp vreetzakken tegen de Romeinen als de lesser of two evils.
  • Balloonboy met de Smurfen in een Gremlins-jasje.

De volledige inzendingen kan je lezen in de comments page onderaan dit artikel.

Proficiat aan de winnaars! Gelieve een mailtje te sturen naar arno@brainfreeze.be met daarin jullie volledige naam + adresgegevens zodat we de strips kunnen opsturen.

amoras5

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.