0
Posted 22/05/2015 by Arno in Comics
 
 

Dragon Ball Super: Eerste kijk op de nieuwe Goku

We weten al even dat er een officieel rechtstreeks vervolg op de populaire Dragon Ball Zanime (1989-1996) komt. Het nieuwe Dragon Ball Super belooft het verhaal enkele jaren na het einde van de Kid Buu-saga op te pikken en is het rechtstreekse gevolg van de recente succesfilms Battle of Gods en Resurrection of FVooraleer de anime in juli van start gaat, is er eerst nog een inleidende manga. Hieruit krijgen we vandaag voor het eerst Goku te zien, getekend door Toyotarō, dewelke de manga voor zich zal nemen. De Dragon Ball Super-manga zal op 20 juni zijn debuut maken in het Japanse magazine V Jump. Toyotarō tekende eerder ook al de manga-adaptatie van Resurrection of F-anime.

goku

Dragon Ball Super wordt mee geschreven en geproduceerd door Akira Toriyama, schepper van de oorspronkelijke Dragon Ball- en Dragon Ball Z-manga’sDe pilootaflevering is gepland voor juli.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.