12
Posted 21/05/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast from the Crypt: Sword & Sorcery

Podcast-sns

Toen de crew nog jong en onervaren was, voor het format vastgenageld lag en Pablo nog kon lachen was er die ene podcast die door omstandigheden nooit in roulatie geraakt was. Veel tijd en ervaring later, hebben uw oren nu toch geluk!

From The Crypt: Sword & Sorcery

itunes

De vaste crew overloopt hun favoriete (en soms controversiële) titels in het fantasygenre en het Sword & Sorcery subgenre. En dat was toen de laatste The Hobbit in de zalen verscheen. Het lijkt wel een leven geleden.

Geen nieuws of recent gelezen strips, maar meer dan genoeg tips om lang mee goed te zijn met o.a. Conan, Lady Death, Skull Kickers, Elfquest, Mouse Guard, Northlanders

Met: Malkavian, Pablo & nout

Wedstrijd

Wonder_Woman_Who_is_Wonder_Woman_HCWe hebben hier toch ook een wedstrijd. Reageer en win! Je maakt deze keer kans op DC’s Who is Wonder Woman? door Allan Heinberg en Terry Dodson!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook, schreeuw het van de daken!

PyromanHC wint Marvel’s Daredevil: The Devil’s Hand door Andy Diggle, Antony Johnston en Roberto Delatorre!! Proficiat PyromanHC ! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Wees niet karig met kritiek, wij kunnen er tegen en willen graag leveren wat jullie willen horen.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.