5
Posted 18/05/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Dutch Comic Con 2016 vindt plaats op 26 & 27 Maart


Ondanks het voorafgaande media-debacle, was de eerste editie van Dutch Comic Con dit jaar zonder twijfel een erg geslaagde conventie. Een succes dat de organisatie op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2016 wil herhalen en vergroten, zo blijkt uit de recente, officiële mededeling. Wederom zal de Nederlandse beurs plaatsvinden in de hallen van de Jaarbeurs te Utrecht en belooft men voor een groots spektakel te zorgen.

De organisatie wist ook al een eerste, indrukwekkende gast aan te kondigen. Zo zal auteur Joe Hill, de zoon van Stephen King bekend van onder meer Horns (dat recentelijk een verfilming kende met Daniel Radcliffe) en comicbookserie Locke and Key, aanwezig zijn. Zeker en vast geen onbekende naam in het schrijverslandschap.

Bovendien werden ook de tickets en hun toegangsprijzen bevestigd. De voorverkoop met dagtickets van €17.50 en weekendtickets van €30, start deze week. Vanaf 1 september zullen de tickets dan licht in prijs stijgen naar respectievelijk €20 en €35.

Meer informatie over de Nederlandse conventie vind je op hun officiële website alsook in ons verslag van de eerste editie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.