0
Posted 15/05/2015 by Dantonse in Tv/Film
 
 

Rijdende Tron Light Cycle verkocht voor bijna 70.000 euro


De iconische elektrische motor uit Disney’s Tron: Legacy heeft de grenzen tussen realiteit en film gebroken. De zogenaamde Light Cycle werd speciaal voor een Amerikaanse autoverzamelaar ontworpen en is een kopie van de tweewieler uit de film. Ook kan hij perfect rijden, werkt ie op oplaadbare lithiumbatterijen en heeft het een direct-drive functie. Een anonieme Tron-fan heeft de motor via een online veilingssite voor 77.000 dollar gekocht. Omgerekend is dit ongeveer zeventigduizend euro.

De Tron Light Cycle werd verkocht in een veiling waarbij een erg groot deel van de autocollectie – zo ongeveer de meest waardevolle ooit – van de familie Andrews verkocht is geraakt.

Comments

comments


Dantonse

 
avatar
Comic lezer, film kijker, en serie-verslinder!