Random Article


Eerste Trailer voor Limitless TV-serie

 


1
Posted 15/05/2015 by

Naast Minority Report zal vanaf volgend televisieseizoen ook Limitless een  los vervolg krijgen op het kleine scherm. De oorspronkelijke film gebaseerd op Alan Glynns The Dark Fields-roman, verscheen in 2011 en introduceerde een verslavende drug onder de straatnaam NZT. Deze substantie kan de menselijke breincapaciteit tijdelijk enorm vergroten, maar heeft dan weer wel enkele dodelijke neveneffecten

Een voordeel dat ook Brian Finch (Jake McDorman) ontdekt waardoor hij door de FBI uitgebuit wordt. Terwijl hij deze dodelijke pillen inneemt, moet Finch de organisatie bijstaan bij haast onoplosbare misdaden. De serie herintroduceert ook frequent gebruiker en voormalig hoofdpersonage in de originele film, Edward Mora (Bradley Cooper) die Finch onder zijn niet zo onschuldige vleugels zal nemen.

Limitless wordt later deze herfst elke dinsdagavond een nieuwe wekelijkse afspraak op CBS. De pilootaflevering wordt bovendien geregisseerd door Marc Webb.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    YES!!! Limitless staat zeker in mijn top 3 favoriete films!!! De serie lijkt alvast veelbelovend. Kan niet wachten.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.