Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Legends of Tomorrow

 


0
Posted 14/05/2015 by

Televisiemaatschappij The CW zond zonet een langverwachte, eerste trailer van DC’s Legends of Tomorrow de wereld in. Deze Arrow/ The Flash spin-off draait om tijdreiziger Rip Hunter, die de toekomst gezien heeft en in het heden een team superhelden en -schurken samenstelt om een toekomstige catastrofe te voorkomen. Een onsterfelijke vijand, Vandal Savage, bedreigt immers niet alleen de wereld, maar ook de tijd. Voor fans van DC’s televisie-universum vallen meteen de vliegende Hawkgirl, de gekrompen Atom en de terugkeer van fan-favorite Caity Lotz als de White Canary, op. Grote villain van dienst wordt de onsterfelijke Vandal Savage. Wij kunnen alvast niet wachten!

In DC’s Legends of Tomorrow keren onder andere Brandon Routh als The Atom, Robbie Amell en Victor Garber als Firestorm, Wentworth Miller en Dominic Purcell als respectievelijk Captain Cold en Heat Wave, en Caity Lotz als de net onthulde White Canary terug. Ook nieuwkomers Arthur Darvill als de tijdreizende Rip Hunter, Ciara Renée als Hawkgirl en Franz Drameh als een nog onbekende held hebben de cast vervoegd.

DC's Legends Of Tomorrow

Het eerste seizoen van Legends of Tomorrow gaat begin 2016 van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.