8
Posted 14/05/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #25: Avengers – Age of Ultron

Podcast-25

Tijdens de Brainfreeze Podcast praten we over all things comics. Deze keer kunnen we niet ander dan het hebben over…

#25 – Avengers: Age of Ultron

itunes

Marvel‘s box-office verpletterende, langverwachte superheldenfilm. Is hij even super als elke rechtschapen nerd zou willen of gewoon nog beter? Dat weet je natuurlijk allang zelf omdat je ‘m al een paar keer zag en onze review las, maar laat ons toe je toch nog even door de overdonderde actie te loodsen. Elk segment van deze pod heeft bovendien een Joss Whedon item, for he is our master now!

Nieuws: Steun de Broken Frontier Anthology. Joss Whedon is Twitter goed beu. Neil Gaiman en Mark Buckingham werken in september eindelijk hun run op Miracleman af en Gerry Conway doet een boekje open over de malafide royalty-praktijken van DC Entertainment. Comics: Saga #27, L.E.G.I.O.N. #89 en Buffy The Vampire Slayer Season 10 Vol. 1: New Rules.

Met: Malkavian, Pablo & nout

Wedstrijd

marvelboyElke Brainfreeze Podcast bevat naar goede gewoonte ook een wedstrijd. Ook deze keer kan je een comic winnen door gewoon te reageren op deze post. Het zou altijd kunnen dat we heel even toelaten dat er een mening wordt gegeven. Je maakt deze keer kans op Marvel Boy door Grant Morrison en J.G. Jones!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook, schreeuw het van de daken!

Heldarak wint The League of Extraordinary Gentlemen: Black Dossier door Alan Moore en Kev O’Neil! Proficiat Heldarak ! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Wees niet karig met kritiek, wij kunnen er tegen en willen graag leveren wat jullie willen horen.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.