5
Posted 12/05/2015 by Arno in Comics
 
 

Ballon Media en Standaard Uitgeverij lanceren Digitaal Stripplatform YIEHA


yiehaBallon Media en de Standaard Uitgeverij/WPG Uitgevers, de twee grootste stripuitgeverijen van België, hebben de handen in elkaar geslagen met het digitale stripplatform YIEHA. Een soort Comixology, maar dan van bij ons, zeg maar. Het initiatief werd vorig jaar al aangekondigd op de Boekenbeurs, maar gaat vanaf vandaag officieel van start.

Reeksen als Suske en Wiske, Jommeke, Amoras, Urbanus, Blake en Mortimer, Thorgal, De Rode Ridder, Lucky Luke, de Kiekeboes, Largo Winch, De Kampioenen, Blacksad etc. gaan het digitale tijdperk in. Je kan ze vanaf nu lezen op pc, laptop, iPhone en iPad. Bij YIEHA kan je strips kopen vanaf €3,99 of huren vanaf €1,99. Van alle strips kan je ook gratis previews lezen. Momenteel zijn er dat 800, maar de catalogus wyiehaordt de komende maanden stevig uitgebreid. Momenteel valt de YIEHA-app enkel te downloaden via de App Store, maar in het najaar komt er ook een versie voor Android.

Alle info (en uiteraard de strips zelf) vind je op www.yieha.be/www.yieha.nl en de gratis YIEHA app kan je downloaden in de App Store.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.