Random Article


Eerste Seizoen van Minority Report wordt deze herfst bij Fox uitgezonden

 

1
Posted 11/05/2015 by

Naast de Lucifer pick-up, heeft televisiezender Fox ook besloten om de Minority Report-serie een kans te geven. Een volledig, eerste seizoen wordt voor het televisieseizoen 2015-2016, ingepland en zal onder andere Stark Sands, Meagan Good, Wilmer Valderrama en Daniel London in belangrijke rollen zien. Minority Report vertelt het verhaal van een voormalige “precog”, een toekomst voorspellend medium, dat zich na een langdurige job bij een speciale politie-eenheid aan de wereld en samenleving moet aanpassen.

Minority Report

Ter promotie van de serie gebaseerd op het gelijknamige kortverhaal The Minority Report door sciencefictionlegende Philip K. Dick, verscheen een eerste  foto van Sands en Good als respectievelijk Dash en een nog onbekend personage. Eerder was er al een Minority Report-film door Steven Spielberg met onder andere Tom Cruise en Colin Farrell. Deze serie is bovendien een los vervolg op deze actiefilm uit 2002 en wordt mede geproduceerd door Spielberg. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Het eerste seizoen van Minority Report gaat ergens in de herfst van start op de Amerikaanse televisiezender Fox.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Nog altijd Spielberg’s Terra Nova slecht verteerd ….

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.