Random Article


Deadpool viert Moederdag in geheel eigen stijl

 

0
Posted 10/05/2015 by

Ook Deadpool brengt hulde aan Moederdag, maar dan wel op zijn geheel eigen geschifte wijze. Met een gewaagde foto en de quote “A motherfucker since 1991” plaatste Ryan Reynolds, die het titulaire personage speelt, nogmaals de aandacht op de nieuwe Deadpool­film. Marvel’s praatgrage huurmoordenaar verscheen natuurlijk voor het eerst in New Mutants #98 uit 1991 en groeide al snel uit tot de alom bekende, hilarische antiheld.

Deadpool Mother's Day

20th Century Fox brengt Deadpool op 12 februari 2016 in de zalen. De prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.