Random Article


Officieel: Constantine TV-serie stopgezet, maar nog niet afgeschreven

 


1
Posted 09/05/2015 by

Er komt dan toch geen tweede seizoen van Constantine op televisiezender NBC. Ondanks de#SaveConstantine-campagne en de geweldige Hellblazer-comic van DC/Vertigo als bronmateriaal, werd de serie rond DC’s working-class magiër nooit het gehoopte succes. NBC’s Constantine met Matt Ryan in de hoofdrol kende een opvallend magere start die zo al snel het voorbestaan van de reeks in gevaar bracht. De kijkcijfers stegen nog even naarmate het seizoen vorderde, maar scheerden nooit echt hoge toppen. NBC’s keuze komt dus ook niet geheel onverwacht.

Producer Daniel Cerone bevestigde het nieuws, maar vermeldde ook dat de serie niet helemaal afgeschreven is. Warner Bros. zou volop op zoek zijn naar een nieuwe thuis voor de Constantine-serie. Eerder waren er al geruchten van een mogelijke overgang naar televisiezender Syfy onder de nieuwe naam Hellblazer. Maar voorlopig ziet het er naar uit dat we Constantine toch voor even zullen moeten missen…

Arrow-ster Stephen Amell liet alvast weten dat, indien een ander netwerk Constantine oppikt, hij een gastrol wel ziet zitten.

amellconstantine

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Mirko di Wallenberg

    Laat ons eerlijk zijn! Alle DC-series op tv horen toch eigenlijk thuis op CW! Ze maken toch deel uit van één universum dus waarom niet allen op één zender?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.