0
Posted 08/05/2015 by Arno in Comics
 
 

Superhelden vliegen Internationaal Cartoonfestival Knokke-Heist binnen


Van zondag 5 juli tot en met vrijdag 2 september vindt er voor de inmiddels 54ste keer het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist plaats. Het gratis evenement gaat door op het strand vlak voor het casino van Knokke-Heist en staat dit jaar volledig in het teken van superhelden.

affichecartoon-250x354In het Cartoonpaviljoen word je op een tocht meegenomen die start bij de legendarische Oude Grieken en het Paard van Troje en die uiteindelijk een blik op de toekomst van de helden zal werpen. In een duister steegje maak je kennis met de Amerikaanse comicbookhelden van DC en Marvel, die je van alle onheil zullen behoeden en in een labo ontdek je waarom helden zo uitzonderlijk zijn. Ook is er aandacht voor onze Belgische striphelden, zoals Prins Boerke van tekenaar Pieter De Poortere, terwijl familiestriphelden ons wat dichter bij huis brengen en toch ook dikwijls heel ver weg. En als je zelf een held bent: kies je dan voor het goede of voor ‘the dark side’?

Het festival biedt meer dan 440 cartoons vol humor en avontuur. Met bijdragen van Eva Mouton, Lectrr, Charlotte Dumortier, Pieter De Poortere, Erwin Vanmol, Zaza, Joris Snaet, Fritz, Fred, Steven Michiels en Dieter Van der Ougstraete.

Brainfreeze is al enige tijd de grootste website en dé referentie voor comics en superhelden in de Benelux. Wij mogen ons dan ook een trotse partner van deze editie van het Internationaal Cartoonfestival noemen en hebben natuurlijk enkele leuke plannen voor jullie. Hou de website in de gaten voor meer updates rond het grootste Belgische superheldenevenement van de zomer!

De officiële website van het Internationaal Cartoonfestival bezoek je op:

www.cartoonfestival.be

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.