Random Article


Arrow/The Flash Spin-Off heet officieel DC’s Legends of Tomorrow en debuteert nog in The Flash Seizoensfinale

 

1
Posted 08/05/2015 by

When heroes alone are not enough… the world needs legends.

De eerdere geruchten en schijnbare onthullingen omtrent de Arrow/The Flash spin-off worden nu officieel bevestigd door televisiemaatschappij The CW. De nieuwe superheldenserie heet DC’s Legends of Tomorrow en zal begin 2016 van start gaan. Het eerste seizoen zal 13 afleveringen bevatten en geproduceerd worden door het creatieve team achter The Flash en ArrowBovendien verkondigde actrice Ciara Renée, die Hawkgirl in de spin-off zal vertolken, dat zij en enkele collega’s hun debuut zullen maken in de seizoensfinale van The Flash. Een reden te meer om deze indrukwekkende televisieserie te volgen!

De nieuwe reeks draait om tijdreiziger Rip Hunter, die de toekomst gezien heeft en in het heden een team superhelden en -schurken samenstelt om een toekomstige catastrofe te voorkomen. Een onsterfelijke vijand bedreigt immers niet alleen de wereld, maar ook de tijd. In DC’s Legends of Tomorrow keren onder andere Brandon Routh als The Atom, Robbie Amell en Victor Garber als Firestorm, Wentworth Miller en Dominic Purcell als respectievelijk Captain Cold en Heat Wave, en Caity Lotz in een nog onbekende rol, terug. Ook nieuwkomers Arthur Darvill als de tijdreizende Rip Hunter, Ciara Renée als Hawkgirl en Franz Drameh als een nog onbekende held hebben de cast vervoegd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Brent Lostak

    Caity is there so its allready awesome!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.