15
Posted 07/05/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #24: Marvel’s Daredevil op Netflix

Podcast-24

Brainfreeze Podcast. We zijn terug! We geloven erin. Mijmer met ons mee over all things comics.

#24 – Marvel’s Daredevil op Netflix

itunes

Daredevil, Marvel‘s eerste tv-serie op Netflix heeft de harten van alle geeks veroverd! Wil je graag weten wat je drie favoriete podcasters er van vonden, welke herinneringen ze aan hun hevige bingewatchingsessies hebben overgehouden, dan is dit de episode voor jou!

We hebben onlangs ook een interview gehad met hoofdacteur Charlie Cox, en daaruit hebben we een stukje voor je klaargezet.

Nieuws: Niet zo lang geleden was het Antwerp Convention en iedereen was daar ook. Marvel brengt na vele jaren dan toch Captain America: White uit door Jeph Loeb en Tim Sale en wat komt er uit bij de uitgever na Secret Wars?

Comics: Naruto, Michael Moorcock Library Vol. 1: Elric of Melnibone en X-Men Legacy door Si Spurrier.

Met: Malkavian, Pablo & nout

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat naar goede gewoonte ook een wedstrijd. Ook deze keer kan je een comic winnen door gewoon te reagerendd
op deze post. Het zou altijd kunnen dat we heel even toelaten dat er een mening wordt gegeven. Je maakt deze keer kans op Daredevil: The Devil’s Hand door Andy Diggle, Antony Johnston en Roberto Delatorre!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook, schreeuw het van de daken!

Richard Boom wint Chew volume 1-5 door John Layman en Rob GuilloryProficiat Richard Boom! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Wees niet karig met kritiek, wij kunnen er tegen en willen graag leveren wat jullie willen horen.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.