4
Posted 01/05/2015 by Arno in Tv/Film
 
 

Winnaar Avengers: Age of Ultron Hulkbuster Iron Man Vs Hulk Beelden

avengersageofultronnow

hulkbusterHet is zover. Marvel‘s Avengers: Age of Ultron, de sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe, is NU in de bioscoop. Brainfreeze vierde de release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. Na duotickets voor de film, Marvel-prijspakketten, graphic novels, extra tickets voor Avengers Fan Night en de Marvel Superhero Marathon, waren we aangekomen bij de laatste week.

And boy, it’s a doozy!

Brainfreeze schenkt in samenwerking met Archonia aan één gelukkige winnaar een Avengers: Age of Ultron Hulkbuster Iron Man + Hulk weg. Gratis en voor niets! Dit zijn twee aparte PVC statues in de Kotobukiya Art FX+ lijn. Hulkbuster Iron Man meet 29 cm, Hulk tikt af op 24 cm. Beide figuren zijn apart verkrijgbaar, maar kunnen samengevoegd worden om een ode aan het epische gevecht uit de film te vormen. Dit zijn twee niet te missen pronkstukken voor verzamelaars, die overigens pas vanaf 25 september officieel in de winkels te verkrijgen zijn.

Wat kon je winnen?

1 Avengers: Age of Ultron Hulkbuster Iron Man Kotobukiya Art FX+ PVC statue (29 cm)

1 Avengers: Age of Ultron Hulk Kotobukiya Art FX+ PVC statue (24 cm)

hulkbusterartfxhulkartfx

Hulkbuster-Iron-Man-and-Hulk-Avengers-Age-of-Ultron-ARTFX-Statues-by-Kotobukiya-2

hulkbusterironman

Wat moest je doen om te winnen?

Ons jullie favoriete Iron Man/Hulk-moment laten weten. We kregen heel wat leuke momenten uit de geschiedenis van de Marvel-helden voorgeschoteld en een overdaad aan science bros-scènes uit de Avengers-films. Er kon echter maar één winnaar zijn en die koos voor een klassiek gevecht tussen Iron Man en Hulk uit Iron Man #132 (1980) – het middenstuk van een driedelig verhaal geschreven door Iron Man-legendes David Michelinie en Bob Layton met tekeningen van Jerry Bingham.

ironman131ironman132ironman133

Winnaar:

Puny_Veronica

Gefeliciteerd! Gelieve zo snel mogelijk een mailtje met naam en adresgegevens naar arno@brainfreeze.be te sturen zodat we alles snel kunnen afhandelen.

Tot zover onze Avengers: Age of Ultron-wedstrijden. Bedankt aan alle deelnemers, lezers en partners om van april 2015 de grootste Brainfreeze-maand tot hiertoe te maken!

avengersultronpostermain

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.