Random Article


Brian Tee gecast als de Shredder in Teenage Mutant Ninja Turtles 2

 

0
Posted 28/04/2015 by

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell heeft Brian Tee (The Wolverineals de aloude schurk de Shredder aan haar cast toegevoegd . Het personage verscheen al in de vorige Teenage Mutant Ninja Turtles-film (2014) waarin hij heruitgevonden werd en zo bewapend werd met een gigantisch gepantserd mech-suit. Overkill much? Tohoru Masamume’s rol als de leider van de Foot Clan lijkt nu dus uitgespeeld.

Oroku Saki/ The Shredder verscheen voor het eerst in Teenage Mutant Ninja Turtles #1 (1984) en zou uitgroeien tot dé aartsvijand bij uitstek van Splinter en zijn vier leerlingen. Deze wederkerende antagonist is de leider van de Foot Clan en is onder andere bekend geworden door de Teenage Mutant Ninja Turtles-animatieserie uit de jaren 80. De Shredder beschikt over bovenmenselijke krachten, is een sluw tacticus en een bedreven beoefenaar van verscheidene Japanse strijdtechnieken.

Ninja-Turtles-2014-Movie-Shredder

De Shredder in de vorige film uit 2014.

Eerder kondigde Paramount al aan dat dat andere fan-favorite personages Casey Jones, Bebop en Rocksteady, en Baxter Stockman in de tweede film zullen opduiken en vertolkt worden door respectievelijk Arrow-ster Stephen Amell, twee nog onbekende acteurs en Tyler Perry. Het vervolg op Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) wordt opnieuw geproduceerd door Michael Bay en zal grotendeels dezelfde cast bevatten, waaronder Megan Fox als April O’ Neil en Will Arnett als Vernon Fenwick.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell verschijnt in juni 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.