Random Article


Adam Wingard (The Guest) regisseert Death Note Filmadaptatie

 


0
Posted 28/04/2015 by

adam_wingard

Warner Bros. wist Adam Wingard in de regisseursstoel te krijgen voor hun Death Note-filmadaptatie. Eerder regisseerde Wingard al opvallende pareltjes zoals The Guest en You’re Next. Death Note, gebaseerd op Tsugumi Oba’s gelijknamige Japanse horrormanga, wordt geproduceerd door Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs en Masi Oka. Het script wordt dan weer verzorgd door Jeremy Slater (Fantastic Four).

De horrormanga vertelt het verhaal van Light Yagami, een student die een bovennatuurlijk schriftje ontdekt dat hem in staat stelt om iedereen die hij maar wil, te vermoorden. Het enige dat Yagami moet doen, is diens naam in het schriftje neerpennen. Op deze manier wil hij de wereld van het kwaad verlossen, maar hij wordt al snel achtervolgd door teruggetrokken politieagent L. The pen is mightier than the sword, indeed.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.