Random Article


Eerste Kijk op Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler in X-Men: Apocalypse

 


1
Posted 27/04/2015 by

nightcrawler

Regisseur Bryan Singer heeft via zijn Instagram een eerste kijk gedeeld op Kodi Smith-McPhee als Nightcrawler in X-Men: Apocalypse. Even later deed de X-Men Movies Twitter hetzelfde. De gekende teleporterende mutant vervoegt de X-Men in het vervolg op X-Men: Days of Future Past. Kurt Wagner, alias Nightcrawler, verscheen voor het eerst in Giant-Size X-Men #1 uit 1975 en werd één van Marvel‘s bekendste en meest geliefde mutanten. De blauwe “elf” werd eerder al in live-action vertolkt door Alan Cumming in X2 (2003).

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Shades29A

    AAAAAAND he’s gone :/

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.