0
Posted 25/04/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

StarCom Convention Website is Live!

Starcom

Het is zover! De website van StarCom Convention, de nieuwe sci-fi, fantasy en comics convention voor de Gentse zomer, is live. Op de site vind je alle info over de nieuwe beurs, dewelke op 5 juli 2015 in het Gentse ICC zal doorgaan.

Naast de gebruikelijke handelaars mogen we ons op StarCom verwachten aan o.a. een Cosplay Message Party, een Superhero Burlesque Show (16+), een Steampunk Cuisine en Mad Max BBQ, een Star Wars Cantina en een zoektocht naar de gouden Pikachu. Not your typical convention, dus.

Brainfreeze is een trotse partner van de nieuwe beurs. Ons interview met mede-organisator Quinte Ridz (ABN) kan je hier nalezen en vergeet morgen – zondag 26 april – ook niet af te zakken naar Antwerp Convention, waar StarCom rond de Antwerp Expo een zoektocht naar tien Golden (en gratis) Tickets zal organiseren. Een ideale training voor de zoektocht naar de gouden Pikachu op de beurs zelf.

Alle info en tickets vind je op:

www.starcom.tv

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.