49
Posted 24/04/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Wedstrijd: Win Tickets voor Antwerp Convention

antwerpcon

UPDATE: De winnaars van de tickets voor Antwerp Convention zijn gekozen en gecontacteerd.

Op zondag 26 april wordt de vijfde editie van de Antwerp Convention georganiseerd in de Antwerp Expo. Antwerp Convention is een dag vol sci-fi, fantasy, cosplay, games, toys, comics en horror en dus per definitie de ideale plek om je zondagmiddag door te brengen. De beurs gaat door van 10u tot 18u.

Op de convention zullen er weer heel wat special guests, fanclubs en zelfs toy hunters rondlopen en belooft het wederom een waar mekka voor elke geek te worden. Het programma van shows en Q&A’s vind je hieronder, maar er valt natuurlijk nog veel, veel meer te doen. Brainfreeze mag zich al enkele jaren een trotse partner noemen van Antwerp Convention en natuurlijk hoort hier ook een winactie bij. We geven nog vier tickets weg, gratis en voor niets!

antwerpcon

Wat kan je winnen?

Eén van de vier tickets voor Antwerp Convention

Wat moet je doen om te winnen?

Reageer op deze post met een spontane reactie. Vul je naam in, vertel een verhaal, plaats een gevatte opmerking, roep luidkeels “I’m Batman!”, “It’s a trap!” of “Avengers Assemble!” of vertel de domste (al dan niet geniaalste) anekdote. Je kunt ook je hoofd op het toetsenbord laten vallen en zo een reactie plaatsen. Het maakt niet uit! De vier reacties die ons het meeste aanspreken krijgen een ticket.

Deze wedstrijd loopt 24 uur lang, tot morgen 15u00 heb je dus tijd om te reageren. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

De officiële website van Antwerp Convention met een volledige gasten- en activiteitenlijst bezoek je op:

www.antwerpconvention.be

antwerpcon5

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op zaterdag 25 april.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.