97
Posted 24/04/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Maak Kans op prachtige Avengers: Age of Ultron Hulkbuster Iron Man Vs Hulk Beelden (Kotobukiya Art FX+)

avengersageofultronnow

hulkbusterHet is zover. Marvel‘s Avengers: Age of Ultron, de sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe, is NU in de bioscoop. Brainfreeze vierde de release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. Na duotickets voor de film, Marvel-prijspakketten, graphic novels, extra tickets voor Avengers Fan Night en de Marvel Superhero Marathon, zijn we aangekomen bij de laatste week.

And boy, it’s a doozy!

Deze week schenkt Brainfreeze in samenwerking met Archonia aan één gelukkige winnaar een Avengers: Age of Ultron Hulkbuster Iron Man + Hulk weg. Gratis en voor niets! Dit zijn twee aparte PVC statues in de Kotobukiya Art FX+ lijn. Hulkbuster Iron Man meet 29 cm, Hulk tikt af op 24 cm. Beide figuren zijn apart verkrijgbaar, maar kunnen samengevoegd worden om een ode aan het epische gevecht uit de film te vormen. Dit zijn twee niet te missen pronkstukken voor verzamelaars, die overigens pas vanaf 25 september officieel in de winkels te verkrijgen zijn.

Wat kan je winnen?

1 Avengers: Age of Ultron Hulkbuster Iron Man Kotobukiya Art FX+ PVC statue (29 cm)

1 Avengers: Age of Ultron Hulk Kotobukiya Art FX+ PVC statue (24 cm)

hulkbusterartfxhulkartfx

Hulkbuster-Iron-Man-and-Hulk-Avengers-Age-of-Ultron-ARTFX-Statues-by-Kotobukiya-2

hulkbusterironman

Wat moet je doen om te winnen?

– Post een reactie hieronder en vertel ons wat jouw favoriete moment is tussen Iron Man/Tony Stark en Hulk/Bruce Banner en waarom. Zowel de epische gevechten of de mooiere science bros-momenten uit de films, comics en animatieseries komen hiervoor in aanmerking. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook.

Deze wedstrijd loopt tot 30 april.

avengersultronpostermain

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaar wordt bekend gemaakt op 1 mei.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.