0
Posted 22/04/2015 by Arno in Events
 
 

Vandaag in Siniscoop Sint-Niklaas en Euroscoop Genk: Brainfreeze/Archonia Avengers Fan Night!


avengersultronpostermainVandaag is het zover! Marvel‘s Avengers: Age of Ultron knalt de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. Maar er is NOG meer

In samenwerking met onze goeie vrienden van Archonia organiseren we vanavond een heuse Avengers Fan Night in de Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas.

 

Om 18u30 frissen we je geheugen nog even op met de eerste The Avengers (2012). En het zal nodig zijn, wil je kunnen scoren in onze exclusieve Avengers Fan Quiz. Nadat de winnaars bekend zijn en de prijzen uitgedeeld, zit je goed voor de langverwachte Avengers: Age of Ultron. Last but not least, ga je naar huis met een Avengers-goodiebag!

Voor mee te doen aan de quiz, kan je nu al onze Quiz app installeren op je smartphone. Je krijgt uiteraard deze kans nog tijdens het event. De mensen zonder smartphone mogen natuurlijk ook meedoen met de quiz, daarvoor hebben we gewoon een old skool oplossing voorzien. Alsook de gebruikers met een iPhone gaan op dit moment met de papieren versie moeten werken, aangezien de Apple Appstore blijkbaar geen zin heeft om onze speciale Quiz App goed te keuren. Ja blijkbaar zijn 14 dagen niet genoeg om te beslissen . . .

Brainfreeze/Archonia Quiz app (Android):

androidqr

Brainfreeze/Archonia Quiz app (Windows Phone):

windowsqr

Voor meer info en tickets, surf naar:

AVENGERS FAN NIGHT (EUROSCOOP GENK)

of

AVENGERS FAN NIGHT (SINISCOOP SINT-NIKLAAS)

Er zijn nog een paar tickets beschikbaar!

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Marvel’s Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.