0
Posted 21/04/2015 by Arno in Comics
 
 

Zaterdag in Mekanik Strip: Signeersessie David Lloyd (V for Vendetta)


De Britse comicbookartiest David Lloyd komt het komende weekend niet alleen naar Antwerp Convention, hij zal een dag eerder ook al halt houden in de Mekanik Strip. Lloyd staat bekend van zijn werk voor o.a. Hellblazer, Aces Weekly en natuurlijk als tekenaar/mede-schepper van V for Vendetta. Hij ontwierp hiervoor het iconische Guy Fawkes-masker dat je ziet in de comic en hierop gebaseerde film, dat nu voornamelijk gedragen wordt door hackerscollectief Anonymous.

Op zaterdag 25 april zal Lloyd van 12u00 tot 18u00 te bewonderen zijn in de Mekanik Strip, St. Jacobsmarkt 73 te Antwerpen. De officiële website van Mekanik bezoek je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.