Random Article


Officiële Onthulling van nieuwe Batmobile + gedetailleerde kijk op kostuums uit Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 20/04/2015 by

Ter promotie van de langverwachte Batman V Superman: Dawn of Justicekreeg basketbalspeler DeAndre Jordan, naar eigen zeggen de grootste Batman-fan in de NBA, een geheel eigen rondleiding bij filmstudio Warner Bros. Jordan kreeg zo als een van de eersten een degelijke kijk op de nieuwe kostuums voor Superman, Batman en Wonder Woman. Ook mocht hij even achter het stuur kruipen van de nieuwe Batmobile en zo de recentste versie van het klassieke voertuig onthullen. Een alvast iets herkenbaarder en fijner model dan de zwaar bepantserde “Tumbler” uit de vorige Batman-filmtrilogie, zo blijkt. De kostuums voor Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) – de heilige DC Comics Trinity – zien er ook wat lichter van kleur uit dan de eerder vrijgegeven promotiefoto’s doen vermoeden.

Costumes

Batman V Superman: Dawn of Justice is het vervolg op Man of Steel (2013) en wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot vertolkt niemand minder dan Diana Prince/Wonder Woman.

De prent vliegt bij ons op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.