Random Article


Heeft de Arrow/The Flash Spin-off eindelijk een naam? (UPDATE)

 

0
Posted 20/04/2015 by

UPDATE: Niet “Legends”, maar “Legends of Tomorrow” zou de nieuwe naam/werktitel zijn voor de Arrow/The Flash spin-off, aldus Variety.

Acteur John Wesley Shipp zou wel eens de titel voor de nieuwe Arrow/ The Flash spin-off verklapt kunnen hebben. In een interview op Cape Comic Con verwijst de voormalige Dawson’s Creek en The Flash-acteur naar een nieuw project getiteld Legends. Hij voegde hieraan toe dat de serie reeds voor 13 afleveringen werd opgepikt bij The CW. Shipp vertolkte de rol van The Flash in de gelijknamige jaren 90-serie en is momenteel te zien in de huidige versie van The Flash als de vader van Barry Allen (Grant Gustin).

DC Comics-fans herkennen in de naam Legends natuurlijk de gelijknamige cross-over uit 19861987. Hierin hielden de bijna almachtige Darkseid en de mysterieuze Phantom Stranger een weddenschap, waarin de kwaadaardige god de Aarde tegen haar superheldenbevolking zou opzetten. Glorious Godfrey, een van Darkseid’s volgelingen, slaagt hier ook effectief in… De cross-over toonde hoe de helden met deze chaotische situatie omgingen en leidde tot een nieuwe Justice League… Later was er ook de reeks Legends of the DC Universe, waarin op zichzelf staande verhalen werden verteld rond verschillende personages door verschillende creatieve teams.

legends-logo-132375

Opmerkelijk genoeg loopt op dit moment het eerste seizoen van een andere reeks getiteld Legends op TNT. Hierin speelt Sean Bean (Game of Thrones, Equilibrium) een FBI-agent die per zaak een andere identiteit aanneemt. Mogelijks is de onthulde naam dus een werktitel of slechts een deel van de officiële titel. Hopelijk volgt er snel officieel nieuws, wellicht weten we meer na de seizoensfinales van The Flash en Arrow binnen enkele weken.

Het eerste seizoen van de Arrow/Flash spin-off zal later dit jaar in première gaan op The CW en vervoegt moederreeksen Arrow en The Flash. De productie is in handen van Marc Guggenheim (Arrow, Vixen) en het duo Kreisberg-Berlanti (The Flash, Supergirl). In de spin-off keren onder andere Brandon Routh als The Atom, Robbie Amell en Victor Garber als Firestorm, Wentworth Miller en Dominic Purcell als respectievelijk Captain Cold en Heat Wave, en Caity Lotz in een nog onbekende rol, terug. Ook nieuwkomers Arthur Darvill als de tijdreizende Rip Hunter en Ciara Renée als Hawkgirl hebben onlangs de cast vervoegd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.