3
Posted 19/04/2015 by Killian in Comics
 
 

Winnaars Avengers – Rage of Ultron graphic novels


Op 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. In week één gaven we duotickets weg. In week twee waren het goodies. Week drie staat volledig in het teken van de graphic novel.

avengersultronposterBrainfreeze geeft in samenwerking met Marvel en Archonia VIJF AVENGERS: RAGE OF ULTRON GRAPHIC NOVELS weg. Gratis en voor niets! Deze originele Marvel graphic novel ligt pas sinds deze maand in de winkelrekken en werd geschreven door Rick Remender (Uncanny Avengers) met tekeningen van Jerome Opeña (Avengers). De Avengers krijgen het hier wederom aan de stok met Ultron, met grote rollen voor de moordzuchtige A.I. zelf, de Vision en Hank Pym/Ant-Man. Onze review lees je hier en check ook zeker onze START TO READ: The Avengers.

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Wat kon je winnen?

1 van de 5 Avengers: Rage of Ultron graphic novels

Avengers_Rage_of_Ultron_Cover

Winnaars:

  • Waldojeffers
  • King Miek
  • Quadrocolo
  • Mirko di Wallenberg
  • yannickv

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk een mailtje met je volledige naam en adres naar arno@brainfreeze.be te sturen zodat we alles makkelijk kunnen afhandelen.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Week vier van Brainfreeze’s maand lange Avengers: Age of Ultron-wedstrijden is nu van start gegaan. Ontdek onze nieuwe wedstrijd hier.

avengersultronpostermain

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.