21
Posted 19/04/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Maak kans op Duotickets voor de Marvel Superhero Marathon in Kinepolis Brussel


Op 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de film en de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. Na duotickets, prijspakketten en graphic novels in de eerste drie weken zijn we toegekomen aan week vier. In deze week van de release, begint het stilaan tijd te worden voor onze hoofdprijzen.

avengersposterIron Man 3 - One Sheet NLFRVL_IronMan3_OneSheetsthorthedarkworldposter2

captain-america-the-winter-soldier_poster-2gotg2avengersultronpostermain

Brainfreeze geeft samen met Kinepolis TWEE DUOTICKETS weg voor de grote MARVEL SUPERHERO MARATHON op 25 april te Kinepolis Brussel. Hier wordt The Avengers (2012) opnieuw getoond op groot scherm, met daarna alle Phase 2-films op een rij en Avengers: Age of Ultron als afsluiter. De ganse dag staat dus in het teken van de échte Marvel-filmfan. Het programma ziet eruit als volgt:

Wat kan je winnen?

Eén van de twee duotickets voor de Marvel Superhero Marathon op 25 april te Kinepolis Brussel

Wat moet je doen om te winnen?

– Post een reactie hieronder en vertel ons wat jouw favoriete Marvel-film is en waarom. Zowel de films uit het Marvel Cinematic Universe, als deze rond de X-Men, Spider-Man, Wolverine, Fantastic Four, Blade, … en zelfs de oudere tv-films (The Incredible Hulk, Captain America, Howard the Duck, Man-Thing, Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. …) komen hiervoor in aanmerking. Eender welke bioscoop- of tv-film gebaseerd op een Marvel-personage(s) mag! Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook.

Deze wedstrijd loopt tot 23 april. Op 24 april begint onze laatste Avengers: Age of Ultron-wedstrijd…

Meer info rond de marathon en tickets vind je op de officiële site:

MARVEL SUPERHERO MARATHON IN KINEPOLIS BRUSSEL

avengersultronpostermain

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op 24 april, persoonlijk gecontacteerd en hun namen worden doorgegeven aan de kassa.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.