0
Posted 19/04/2015 by Malkavian in Comic Cons
 
 

StarCom Training: Zoek op 26 April de 10 Gouden Tickets te Antwerpen

starcom

Op zondag 26 april strijkt geeky en popcultuur minnend Vlaanderen en omstreken neer in Antwerpen voor de nieuwste editie van Antwerp Convention. Een ideaal moment, vindt de organisatie van StarCom, om hun toekomstige bezoekers te laten beginnen aan hun training. StarCom is natuurlijk de nieuwe zomerse beurs die ozondag 5 juli 2015 in het ICC te Gent doorgaat. Er staat iets op StarCom te gebeuren waarvoor je wel een training als deze kan gebruiken…

Een training in wat? Daar hebben wij voorlopig nog het raden naar, want verder bleef de organisatie zeer vaag over het wat, hoe en waarom. Wat we wel weten is dat je moet oefenen in het vinden van gouden voorwerpen. StarCom-bezoekers met een goed oog voor goud zouden weleens flink hun slag kunnen slaan…

Waar & Wanneer is de Training?

Op zondag 26 april tussen 10u00 en 18u00 in een omtrek van 1000 meter rondom Antwerp Expo, het gebouw waar je die dag toch naartoe gaat voor Antwerp Convention. Let op, het is ROND het gebouw dat de training doorgaat. StarCom is geen onderdeel van Antwerp Convention, dus gaan ze het Antwerpse geekfestijn ook niet storen met intensieve trainingsoefeningen.

Wat is de Training?

De opdracht is simpel. Vind één van de tien verstopte Gouden Tickets voor StarCom terug rondom Antwerp Expo. Doorheen de dag gaan er op de Facebook Event page van StarCom foto’s verschijnen met hints naar de beruchte schuilplaatsen. Hun Facebook in de gaten houden is dus de regel…

Golden Ticket?

De 10 gouden tickets zijn uiteraard gratis inkomkaarten voor StarCom deze zomer. En het is tevens een goede stap richting het worden van een echte Jedi-meester die het absolute maximum uit StarCom zal kunnen halen. Succes!

StarCom vindt plaats op zondag 5 juli 2015 in het ICC te Gent. De officiële website bezoek je hier.

11167418_10153306134773856_1916415962_o

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian