0
Posted 18/04/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Zevenjarig jongetje stuurt ontroerende Star Wars-brief naar LucasFilm en krijgt antwoord


De zevenjarige Star Wars-fan Colin zou graag Jedi worden, maar maakt zich terecht zorgen om enkele praktische problemen. Hoewel dit voor Jedi-ridders niet toegestaan is, zou hij later toch graag trouwen. Colin zond een brief naar George Lucas en Lucasfilm, waarop het bedrijf een gepast en opmonterend antwoord bood door de regels lichtelijk aan te passen. Ook zond Lucasfilm een hele hoop cadeautjes naar de zevenjarige padawan…

Hallo Colin,

Enorm bedankt om ons over jouw vraag te schrijven. Het lijkt erop dat de Force sterk bij jou is, en dat je grote wijsheid toont door deze vraag te stellen. Een Jedi zijn bestaat eruit de waarde van vriendschap, mededogen, en loyaliteit te kennen, en deze waarden zijn natuurlijk erg belangrijk in een huwelijk. De Sith denken eerder aan zichzelf. Wanneer je iemand vindt met wie je je op een onbaatzuchtige manier verbonden voelt, dan zit je op het pad van het licht, en zal de duistere kant je niet beheersen. Met deze goedheid in je hart, kan je trouwen.

We hebben ook enkele geschenkjes bijgevoegd die je hopelijk aanstaan. Nogmaals bedankt om ons te schrijven.

May the Force Be With You!

Met vriendelijke groeten,

Je vrienden bij LucasFilm

Colins brief

Colins originele brief.

LucasFilmLetter

Het antwoord van Lucasfilm.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.