0
Posted 18/04/2015 by Killian in Comics
 
 

Bun Toons artiest Ty Templeton getroffen door hartaanval


Woensdag 15 april jongstleden werd Ty Templeton getroffen door een hartaanval. Templeton is geen grote naam in comicbookland, maar de Canadees weet toch al bijna dertig jaar zijn brood te verdienen met het tekenen van comics en het geven van comic-cursussen.

De meeste comicbooklezers kennen Templeton als een van de tekenaars van DC’s Batman Adventures-comics in de jaren negentig en The Simpsons voor Bongo Comics. Hij runt sinds jaar en dag zijn eigen website waarop hij communiceert met lezers en zijn Bun Toons publiceert. Recent tekende hij nog een verhaallijn van Batman ’66 dewelke werd geschreven door cineast/schrijver Kevin Smith en Ralph Garman.

Templeton werkt inmiddels hard aan zijn herstel en is in afwachting van een angioplastiek. Wie tijd heeft kan hem een e-mailtje sturen met een beterschapswens…

bun toon kleuren

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.