Random Article


Volledige Epische Trailer voor Batman V Superman: Dawn of Justice lekt online

 


0
Posted 17/04/2015 by

UPDATE: Warner Bros., regisseur Zack Snyder en DC Entertainment hebben na het lek de officiële HD-trailer vrijgegeven!

Tell me, do you bleed?… You will…

De volledige trailer voor Batman V Superman: Dawn of Justice is online gelekt. Camkwaliteit, maar daarom niet minder episch! Bekijk ‘m vooraleer Warner Bros. en DC Entertainment het filmpje offline halen. De officiële versie zou pas maandag op het internet verschijnen.

batmanvsuperman

Dawn of Justice brengt eindelijk de twee allergrootste superhelden ter wereld voor het eerst bij elkaar op het grote scherm en is de sequel tot de Superman-reboot Man of Steel (2013). Dawn of Justice breidt het DC Comics-filmuniversum verder uit en vormt daarbij een prequel op Justice League Part 1. Deze eerste trailer focust zich op de goddelijke status die Superman gekregen heeft na het redden van de wereld in Man of Steel. Niet iedereen is daar echter mee opgezet en velen noemen hem een valse god. Ook Batman ziet het gevaar dat ‘s werelds eerste (en buitenaardse) superheld mogelijk kan vormen voor de mensheid. De trailer werd zwaar geïnspireerd door The Dark Knight Returns, de klassieke Batman-miniserie door Frank Miller uit 1986.

batmanvsuperman

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot vertolkt niemand minder dan Diana Prince/Wonder Woman.

De prent vliegt bij ons op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

batmanvsupermandawnofjustice

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.