Random Article


Nieuwste Trailer Star Wars: Episode VII: The Force Awakens

 


0
Posted 16/04/2015 by

Op Star Wars Celebration, de tweejaarlijkse Star Wars-beurs, werd net de tweede teaser trailer voor de nieuwe Star Wars: The Force Awakensfilm getoond. Voor de start van het evenement hoopte men al op nieuwe informatie en eventueel nieuwe beelden. Eerder had men al beloofd een nieuwe trailer te tonen voor Avengers: Age of Ultron. De vele fans over de hele wereld die live meekeken via de stream werden niet ontgoocheld. De nieuwe teaser toont heel wat nieuwe en spectaculaire beelden en vooral de eerste blik op oudgedienden Han Solo en Chewbacca.

Op het kick-off panel vonden ook enkele interviews met onder andere regisseur J. J. Abrams, producer Kathleen Kennedy en de acteurs plaats. Grote afwezige was Harrison Ford die momenteel herstellende is van een vliegtuigcrash eerder dit jaar.

Alle nieuwtjes uit het evenement kan je hier nalezen.

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens verschijnt op 18 december in de bioscoop. In de hoofdrollen zien we onder andere Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Lupita Nyong’o, John Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac.

Enkele screenshots uit de teaser.

10 11 13 14

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.