0
Posted 16/04/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Manu Bennett komt naar ArcCon 2016

Bennett

De organisatie van ArcCon, de nieuwe conventie ter gelegenheid van DC Comicstelevisieseries Arrow en The Flash, kondigde enkele minuten geleden haar tweede gast aan. Manu Bennett zal naast Rick Cosnett, dewelke Eddie Thawne speelt in The Flash, de gastenlijst vervoegen. De Spartacus-acteur vertolkte de rol van antagonist Deathstroke in het tweede seizoen van Arrow. Ook keerde hij even terug in een gastrol in het derde seizoen van de serie rond DC’s Emerald Archer. Een ongetwijfeld leuke toevoeging aan de groeiende gastenlijst!

ArcCon gaat op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 door in The EGG te Brussel. Voor meer informatie over deze nieuwkomer in het conventielandschap raden we je zeker aan onze korte overzichtspost na te kijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.