0
Posted 14/04/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

ArcCon: België’s Eerste Arrow/The Flash Conventie komt eraan!


Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 gaat de eerste editie van ArcCon te Brussel door. Deze nieuwe conventie lijkt dé ontmoetingsplek bij uitstek voor de Belgische fans van Arrow en The Flash te worden. De gastenlijst belooft alvast vijf castleden van de populaire DC Comics-televisieseries op The CW naar België te krijgen en zo verscheidene activiteiten met hen te verwezenlijken. Momenteel bevestigde de organisatie dat Rick Cosnett, dewelke Eddie Thawne in The Flash vertolkt, aanwezig zal zijn. Later deze week, op donderdag 16 april, wordt bovendien een tweede hoofdgast aangekondigd.

De conventie gaat door in The EGG te Brussel, dat met zijn 5000 m2 plaats genoeg lijkt te bieden voor een eerste editie en haar gasten. De eerder prijzige tickets variëren momenteel van een “Bow Pass” (89 euro), een “Bolt Pass” (235 euro) tot een luxueuze “Flarrow Pass” (325 euro). Niet enkel de gebruikelijke shops en signeersessies, maar ook meet & greets en een heuse Q&A met de acteurs zullen aangeboden worden. Het evenement wordt georganiseerd door KLZ Events, dezelfde organisatie achter o.a. BuffyCon (Buffy The Vampire Slayer), WerewolfCon (Teen Wolf) en BloodyNightCon (The Vampire Diaries). Meer informatie vind je op de officiële website!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.