0
Posted 14/04/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

Antwerp Convention kondigt nieuwe Gasten aan


Antwerp Convention heeft vandaag enkele nieuwe gasten aangekondigd. De beurs vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats en dat op zondag 26 april van 10u tot 18u in de Antwerp Expo. Opnieuw kunnen we uitkijken naar één dag vol sci-fi, fantasy en horror.

Tot de nieuwe gasten behoren Chris Rankin, bekend voor zijn rol als Percy Weasley in de Harry Potter-films, Tyler Mane, gekend voor zijn rol als Sabretooth in de eerste X-Men-film en als Michael Myers in Rob Zombie’s remakes van Halloween en Halloween II, en Dana Ashbrook (Bobby uit Twin Peaks).

Er is echter ook minder goed nieuws. Nonso Anozie (Conan the Barbarian) en Kate Dickie (Game of Thrones) hebben wegens werkverplichtingen moeten afzeggen. Een volledige gastenlijst en meer info vind je op de officiële site van Antwerp Convention.

antwerpcon1

antwerpcon2

antwerpcon3

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.