5
Posted 13/04/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Winnaars Prijspakketten Avengers: Age of Ultron


Op 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. In week één gaven we duotickets weg. In week twee is het tijd voor enkele goodies.

avengersultronposterBrainfreeze geeft samen met Marvel Belgium VIJF AVENGERS: AGE OF ULTRON PRIJSPAKKETTEN weg. Gratis en voor niets! Deze pakketten bevatten elk enkele exclusieve goodies en gadgets rond de film zoals een Avengers-pet, USB-stick, sportzak, iPhone 5-hoesje en een notebook.

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Bezoek het YouTube-kanaal van Marvel Belgium via: https://www.youtube.com/user/MarvelBelgium

Wat kon je winnen?

1 van de 5 Avengers: Age of Ultron prijspakketten. Elk pakket bevat het volgende:

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

AvengersAOU_PhoneCase

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

Winnaars:

  • the_batflash123
  • redhood
  • Tsuki_Ookami
  • TimothyVH
  • Emiel Willems

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk een mailtje met volledige naam en adres naar arno@brainfreeze.be te sturen zodat we alles makkelijk kunnen afhandelen.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Week drie van Brainfreeze’s maand lange Avengers: Age of Ultron-wedstrijden is nu van start gegaan. Ontdek onze nieuwe wedstrijd hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.