36
Posted 13/04/2015 by Killian in Comics
 
 

Wedstrijd: Maak Kans op 1 van de 5 Avengers – Rage of Ultron graphic novels!


Op 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. In week één gaven we duotickets weg. In week twee waren het goodies. Week drie staat volledig in het teken van de graphic novel.

avengersultronposterBrainfreeze geeft in samenwerking met Marvel en Archonia VIJF AVENGERS: RAGE OF ULTRON GRAPHIC NOVELS weg. Gratis en voor niets! Deze originele Marvel graphic novel ligt pas sinds deze maand in de winkelrekken en werd geschreven door Rick Remender (Uncanny Avengers) met tekeningen van Jerome Opeña (Avengers). De Avengers krijgen het hier wederom aan de stok met Ultron, met grote rollen voor de moordzuchtige A.I. zelf, de Vision en Hank Pym/Ant-Man. Onze review lees je hier en check ook zeker onze START TO READ: The Avengers.

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Wat kan je winnen?

1 van de 5 Avengers: Rage of Ultron graphic novels

Avengers_Rage_of_Ultron_Cover

Wat moet je doen om te winnen?

– Post een reactie hieronder en vertel ons wat jouw favoriete Avengers-verhaal is en waarom. Zowel de verhalen uit de comics, graphic novels, afleveringen van de animatiereeksen als uit de films komen hiervoor in aanmerking. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot 19 april. Op 20 april begint er terug een nieuwe Avengers: Age of Ultron-wedstrijd en de prijzen worden alleen maar groter en groter…

avengersultronpostermain

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op 20 april.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.