Random Article


Officieel: Marvel’s volgende Spider-Man is geen oorsprongsverhaal + nieuw kostuum is ontworpen

 

0
Posted 12/04/2015 by

Marvel gaat volop voor een klassieke Spider-Man. Kevin Feige, man-in-charge bij Marvel Studios en brein achter het Marvel-filmuniversum, onthulde vannacht op een Avengers: Age of Ultron-persevent dat de nieuwe Spider-Man-film van Marvel en Sony Pictures geen oorsprongsverhaal zal vertellen. De klassieke oorsprong van Spidey uit 1962 werd in de afgelopen 15 jaar immers al tweemaal verteld op het witte doek. Ondertussen kent iedereen de grote lijnen al wel.

Ook lijkt het kostuum, dat erg geïnspireerd zal zijn door de klassieke variant maar toch een andere richting zal opgaan, al ontworpen te zijn. Eerder raakte bovendien bekend dat men opteert voor een 15-16-jarige Peter Parker die dus nog in de middelbare school zal zitten (dat is de leeftijd van het personage, daarom niet van de acteur). Het lijkt erop dat men Marvel’s muurkruiper dus in al zijn klassieke webslingerende glorie op het witte doek wil presenteren.

De Spider-Man-solofilm, die wellicht geregisseerd wordt door Drew Goddard en een joint venture is van Sony Pictures en Marvel, verschijnt ergens in 2017. Vermoedelijk zal een nog onbekende acteur Marvel’s populaire superheld al in Captain America: Civil War (2016) vertolken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.