Random Article


Nog meer oude bekenden keren terug in Heroes Reborn

 

1
Posted 09/04/2015 by

Superheldenverhalen waren ooit het gehandicapte broertje van de genrefictie. Anno 2015 zijn ze echter niet weg te branden van het witte doek en de tv. Kijkers hebben de mond vol van series als Agents of S.H.I.E.L.D, The Flash en Gotham. Maar een groot aantal mensen gaan dan voorbij aan één van de grootste kleppers onder de moderne sci-fi-/superheldenseries en dat is natuurlijk Heroes. Deze serie werd van 2006 tot 2010 uitgezonden op NBC en was zeker in zijn eerste seizoen van een ongekende kwaliteit.

Er wordt momenteel gewerkt aan de opvolger Heroes Reborn onder supervisie van schepper Tim Kring. Er spelen een boel nieuwe acteurs in mee maar het is de bedoeling dat enkele gekende namen uit de vorige cast hun opwachting zullen maken. Jack Coleman keert terug in zijn rol van Noah Bennet (“the man with the horn-rimmed glasses”). Inmiddels kan de serie ook Masi Oka en Jimmy Jean-Louis aan dit lijstje toevoegen. Beide acteurs keren terug in hun rollen van Hiro Nakamura, de Japanse held die de ruimte-tijd kan manipuleren, en The Haitian, dewelke de krachten van de andere Heroes tijdelijk kan onderdrukken en stopzetten.

Heroes: Reborn telt 13 afleveringen en staat gepland voor een release in het najaar van 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    Urgh, is er echt iemand nog in geïnteresseerd???

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.