Random Article


Nieuwe Spin-Off van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. in de maak

 


0
Posted 09/04/2015 by

Naast een derde seizoen, lijkt het erop dat Marvel’s tv-reeks Agents of S.H.I.E.L.D. op ABC nog een spin-off zal voortbrengen (de vorige was Agent Carter). Producers Jeffrey Bell en scenarist Paul Zbyszewski zijn volop bezig met de vroege ontwikkelingsfase voor een nieuwe, voorlopig nog mysterieuze Marvel-televisiereeks. Voorlopig is nog niets bekend over de mogelijk terugkerende personages of het onderwerp van de spin-off. Het enige dat we weten is dat de spin-off verder zaken uit het tweede seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D zal uitbouwen. Een Inhumansreeks misschien? Of toch maar een televisieversie van de Secret Avengers? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.