Random Article


Ed Skrein is Ajax in Deadpool

 

0
Posted 08/04/2015 by

Alweer een obscure mutant die de cast voor de soloprent rond Marvel’s Deadpool vervoegt. Het was al even geweten dat Ed Skrein (Game of Thrones, The Transporter) in de film zat. Nu heeft hij bevestigd dat hij de gestoorde huurling Ajax zal vertolken in de opkomende Deadpoolfilm. Ajax/Francis verscheen voor het eerst in Deadpool #14 (1998) als een medelid van het Weapon X-programma, de geheime organisatie verantwoordelijk voor Deadpool’s gruwelijke metamorfose. Anders dan de over het algemeen goedhartige Wade Wilson, werd Ajax een gewelddadige schurk door toedoen van deze experimenten. Hij speelde bovendien een belangrijke rol als antagonist in het oorsprongsverhaal van de Merc With A Mouth. Ajax beschikt over bovenmenselijke krachten en is ten gevolge van de vele Weapon X-experimenten immuun voor pijn…

20th Century Fox brengt Deadpool op 12 februari 2016 in de zalen. De prent behoort tot het X-Men-filmuniversum van 20th Century Fox en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.