2
Posted 07/04/2015 by Killian in Comics
 
 

Eerste kijk op Naruto Spin-Off


Eindelijk is het dan zover. Enkele maanden geleden was het een droevige dag voor veel Naruto-fans. Het verhaal werd beëindigd na een lange oorlog en toonde hoe Naruto gelukkig leeft met zijn vrouw, Hinata Hyuga, en zijn zoon Bolt (hier links op de tekening). Bolt lijkt als twee druppels water op zijn vader en haalt dezelfde streken uit als deze deed tijdens zijn kindertijd.

Het is niet lang na het laatste hoofdstuk dat de nieuwe spin-off manga Naruto Gaiden: the Seventh Hokage and the Scarlet Spring Moth zal beginnen. De spin-off zou samen met de volgende animefilm Boruto: Naruto the Movie uitkomen. Veel is er nog niet bekend over de serie. Tot nu toe weten we alleen dat de manga zal gaan over de volgende generatie ninjastrijders. Naruto (rechts op de tekening) is inmiddels al wat jaartjes ouder geworden. Bolt wordt het hoofdpersonage en krijgt gezelschap van Sarada (hier in het midden), de dochter van Sakura en Sasuke.

Jammer genoeg wordt het maar een miniserie, maar vanaf 27 april zou deze al semi-wekelijks verschijnen in de Weekly Shonen Jump. Masashi Kishimoto, het genie achter de Naruto-serie, zal ook de spin-off maken. Geruchten doen ook de ronde dat hij een groots plan heeft uitgewerkt voor zijn reeks. Uitkijken dus!

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.