65
Posted 06/04/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Maak Kans op 1 van de 5 Avengers: Age of Ultron Prijspakketten


Op 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. In week één gaven we duotickets weg. In week twee is het tijd voor enkele goodies.

avengersultronposterBrainfreeze geeft samen met Marvel Belgium VIJF AVENGERS: AGE OF ULTRON PRIJSPAKKETTEN weg. Gratis en voor niets! Deze pakketten bevatten elk enkele exclusieve goodies en gadgets rond de film zoals een Avengers-pet, USB-stick, sportzak, iPhone 5-hoesje en een notebook.

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Bezoek het YouTube-kanaal van Marvel Belgium via: https://www.youtube.com/user/MarvelBelgium

Wat kan je winnen?

1 van de 5 Avengers: Age of Ultron prijspakketten. Elk pakket bevat het volgende:

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

AvengersAOU_PhoneCase

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

(c) 2015 MARVEL www.marvel.com

Wat moet je doen om te winnen?

– Post een reactie hieronder en vertel ons wie jouw favoriete Avengers-villain is en waarom. Zowel de slechteriken uit de films, als uit de comics en animatieseries komen in aanmerking. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot 12 april. Op 13 april begint er terug een nieuwe Avengers: Age of Ultron-wedstrijd.

avengersultronpostermain

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op 13 april.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.