0
Posted 05/04/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Marvel levert unieke 3D-brillen voor Avengers: Age of Ultron


Marvel Studios en RealD zorgden voor enkele leuke verzamelobjecten voor de Marvel-fans. Tijdens de 3D-voorstellingen van Avengers: Age of Ultron zullen unieke 3D-brilletjes te verkrijgen zijn. Marvel deed in 2012 al hetzelfde voor de eerste The Avengers-film. We zien brillen gemaakt naar Black Widow, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Vision en Ultron. Jammer genoeg lijkt Hawkeye te zijn vergeten. Bovendien zullen deze brillen wellicht niet in de Belgische en Nederlandse bioscoopzalen verschijnen…

Bekijk hier onze Avengers: Age of Ultron-microsite met niet te missen wedstrijden en informatie rond de film die op 22 april de Belgische bioscoopzalen binnen knalt.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.