0
Posted 03/04/2015 by Arno in Boeken
 
 

Game of Thrones bedenker George R.R. Martin geeft nieuw The Winds of Winter uittreksel vrij

Auteur George R.R. Martin zette zonet een nieuw uittreksel van The Winds of Winterhet zesde boek in de A Song of Ice and Fireboekenreeks, online. De boekenreeks inspireerde en lanceerde de populaire Game of Thrones-televisieserie die binnenkort aan haar vijfde seizoen op HBO zal beginnen. Het nieuwe fragment bestaat uit 6700 woorden en draait rond Sansa Stark, die zich nu voordoet als Petyr “Littlefinger” Baelish’s nicht Alayne Stone, en de jonge Robert Arryn. Aan degenen die het uittreksel willen lezen, raden we aan even geduld te hebben. Martins website lijkt technische problemen te hebben door de massale toestroom van fans…

Alayne

George R.R. Martins The Winds of Winter, het zesde boek in de populaire A Song of Ice and Fire-boekenreeks die de Game of Thrones-televisieserie inspireerde, verschijnt wellicht in 2016. Het vijfde seizoen van Game of Thrones gaat dan weer op 12 april van start.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.