Random Article


Officieel: Ryan Reynolds bevestigt R-Rating voor Deadpool

 


0
Posted 02/04/2015 by

Zoals we stiekem al wel hoopten na de eerdere geruchten, bevestigde hoofdrolspeler Ryan Reynolds via een hilarisch video-interview met Mario Lopez (Saved by the Bell) dat Deadpool de volwassen R-rating heeft verworven. Excessief geweld en gevloek zullen dus zeker aan de orde zijn in de eerste soloprent rond Marvel‘s Merc With A Mouth! Naast de R-rating laat Reynolds ook nogmaals zijn mening vallen over (de uit de continuïteit gewiste) X-Men Origins: Wolverine-film uit 2009, en toont ons een eerste bewegende kijk op de bekende huurling. Ja, misschien wordt dit eindelijk de live-actionadaptatie die het populaire personage zo broodnodig verdient…

20th Century Fox brengt Deadpool op 12 februari 2016 in de zalen. De prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.