1
Posted 02/04/2015 by Killian in Events
 
 

Brainfreeze en Archonia presenteren: Avengers Fan Night in Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas!


avengersultronpostermainOp 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. Maar er is NOG meer

In samenwerking met onze goeie vrienden van Archonia organiseren we op woensdag 22 april een heuse Avengers Fan Night in de Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas.

 

Om 18u30 frissen we je geheugen nog even op met de eerste The Avengers (2012). En het zal nodig zijn, wil je kunnen scoren in onze exclusieve Avengers Fan Quiz. Nadat de winnaars bekend zijn en de prijzen uitgedeeld, zit je goed voor de langverwachte Avengers: Age of Ultron. Last but not least, ga je naar huis met een Avengers-goodiebag!

Voor meer info en tickets, surf naar:

AVENGERS FAN NIGHT (EUROSCOOP GENK)

of

AVENGERS FAN NIGHT (SINISCOOP SINT-NIKLAAS)

Tickets kosten slechts 14 euro, maar zijn beperkt. Dus wees er snel bij!

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Marvel’s Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.