Random Article


Arrow-ster Stephen Amell is Casey Jones in Teenage Mutant Ninja Turtles 2

 

1
Posted 01/04/2015 by

Het is alweer even geleden dat acteur en filantroop Stephen Amell interesse toonde in de overstap naar film en dus een Hollywoodcarrière. Eindelijk lijkt de Arrow-hoofdrolspeler dan toch zijn rol vast te hebben: Casey Jones in Teenage Mutant Ninja Turtles 2. Het vervolg op Teenage Mutant Ninja Turtles wordt opnieuw geproduceerd door Michael Bay en en zal grotendeels dezelfde cast, Megan Fox als April O ‘Neil en Will Arnett als Vernon Fenwick, zien terugkeren. Eerder raakte al bekend dat de sequel die geregisseerd wordt door David Green, de subtitel Half-Shell” krijgt.

De zonderling Casey Jones verscheen voor het eerst in de TMNT-comic Raphael #1 Micro Series(1985) en zou al snel uitgroeien tot een langdurige vriend en bondgenoot van de Turtles. Later diende hij als liefdesinteresse voor de nieuwsreporter April O‘Neil. Hij is een vigilante gewapend met zijn typische hockeymasker, hockeystuk en enkel zijn menselijke wil en kracht. Jones verscheen al meermaals in de TMNT-animatieseries en –films (o.a. met de stem van Chris Evans). In de eerdere live-actionfilms werd hij ook vertolkt door Elias Koteas. Cowabunga, dudes!

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell verschijnt in juni 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    Lucky bastard! He probably gets to make out with Megan Fox…!!! Er zijn ergere dingen in de wereld, denk ik zo ;)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.